Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ SPRING REVOLUTIONOff-Road Technical Knee Brace| 902

  • 22,00€
  • 17,74€ + ΦΠΑ

Επιλογές

Οι τεχνικές κάλτσες Off-Road 902 είναι κατασκευασμένες για σκληρή χρήση εκτός δρόμου. Η ομάδα SPRING, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, δημιούργησε ειδικά επιθέματα τοποθετημένα στην κνήμη, τον αστράγαλο, τον αχίλλειο τένοντα, τη φτέρνα και τα δάχτυλα του ποδιού, τα οποία παρέχουν εξαιρετική προστασία, προκειμένου να διατηρηθεί η πλήρης αποτελεσματικότητα των κάτω άκρων παρά την απίστευτη ελαφρότητα της κάλτσας. Επομένως, η εξαιρετική άνεση και η μέγιστη διαπνοή δεν διακυβεύονται, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του απαιτούμενου κλιματισμού για την επίτευξη της καλύτερης απόδοσης.

Κάλτσες ειδικών προδιαγραφών και ιδιοτήτων, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για αποκλειστική χρήση από μοτοσυκλετιστές.

Με τέλεια ανατομική σχεδίαση κάθε ζευγάρι διαθέτει δεξιά (R) & αριστερή (L) κάλτσα ενώ η σωστή επιλογή μεγέθους βοηθάει στην σωστή απόδοση των ιδιοτήτων που προσφέρουν. Αν επιθυμείτε στενή εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρότερο μέγεθος από αυτό των υποδημάτων που χρησιμοποιείτε.

Οι κάλτσες SPRING, διαθέτουν ανάλογα την χρήση τους διαφορετική σύνθεση, πλέξη και ύφανση που προσδίδουν πληθώρα χαρακτηριστικών. Επίσης παρέχουν μέγιστη διαπνοή, άριστο κλιματικό έλεγχο, ιδανική μόνωση και εξαιρετική άνεση και ευαισθησία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν την υψηλή προστασία και υγεία των ποδιών.

Υλικά κατασκευής
64% pp prolen, 32% pa nylon 5% ea lycra

100% Made in Italy

Σχετικές κατηγορίες
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
    Κακή           Καλή
Challenge
0