Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Όροi Αγοράς & Χρήσης Δωροεπιταγών

Η χρήση από τον κάτοχο της δωροεπιταγής που αγοράστηκε από την εταιρεία ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΑΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αναφερόμενης από εδώ και πέρα ως motoexpert.gr, αποτελεί δήλωση αποδοχής εκ μέρους του κατόχου των κατωτέρω όρων χρήσης:

  1. Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά.
  2. Μπορεί να καταναλωθεί σταδιακά μέχρι να εξαντληθεί το συνολικό ποσό της, και δεν είναι υποχρεωτική η εφάπαξ κατανάλωσή της από τον κάτοχο.
  3. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί είτε με εκτύπωση και προσκόμιση της στο φυσικό κατάστημα motoexpert.gr, είτε μέσω online αγορών από την ιστοσελίδα  motoexpert.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό της.
  4. Με βάση την ελληνική νομοθεσία για την αγορά δωροεπιταγής από το motoexpert.gr δεν εκδίδεται απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, γιατί δεν λαμβάνει χώρα παράδοση-πώληση αγαθών, αλλά αγορά δικαιώματος υπέρ τρίτου το οποίο είναι ενσωματωμένο στη δωροεπιταγή. Όταν εμφανιστεί ο κάτοχος της δωροεπιταγή και αγοράσει αγαθά ίσης αξίας, τότε εκδίδεται η ανάλογη απόδειξη ή τιμολόγιο.
  5. Τo motoexpert.gr ανταλλάσσει την δωροεπιταγή παραδίδοντας στον κάτοχό της εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον έχει καταβάλει την διαφορά) χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.
  6. Το χρονικό διάστημα ισχύς της είναι 6 (έξι) μήνες από την ημερομηνία αγοράς της και ο κάτοχός της υποχρεούται να την εξαργυρώσει εντός του συγκεκριμένου χρονικού ορίου. Μετά το πέρας του, η δωροεπιταγή ακυρώνεται αυτόματα.
0