Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης - MotoExpert

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoexpert.gr (εφεξής "MotoExpert") παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες, μέλη και πελάτες του, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τους παρακάτω Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή προχωρήσετε σε παραγγελίες. Χρησιμοποιώντας το motoexpert.gr, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Οι Όροι Χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τους Όρους Χρήσης, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή των αλλαγών.

Ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΑΣ Ε.Ε., με έδρα στο Περιστέρι, Θηβών 138 & Πελοπίδα 11, ΑΦΜ 802285926, ΔΟΥ Περιστερίου, Αρ.ΓΕΜΗ 173648701000.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoexpert.gr παρέχεται "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το MotoExpert δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη, για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και για τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, τα υλικά ή τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Οι χρήστες συμφωνούν να χρησιμοποιούν το κατάστημα με δική τους ευθύνη.

Το MotoExpert δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι servers ή τα email που αποστέλλονται από το motoexpert.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε καταστροφές από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων άμεσων, έμμεσων, τυχαίων, συμπτωματικών και επακόλουθων ζημιών.

Το MotoExpert δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή άλλων συνδεδεμένων ιστοσελίδων, ανεξαρτήτως αν είχε ενημερωθεί για την πιθανότητα αυτών των ζημιών.

Η εταιρεία MotoExpert δεν παρέχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την άμεση ενημέρωση των πελατών για τη μη διαθεσιμότητα προϊόντων.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους χρήστες κατά την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο, ούτε για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ειδικότερα για μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ

Όταν στέλνετε μια παραγγελία για αγορά προϊόντων από το site μας, λαμβάνετε ένα email που επιβεβαιώνει τη λήψη της παραγγελίας και περιέχει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Η παραγγελία σας αντιπροσωπεύει την πρόθεσή σας για αγορά ενός προϊόντος, η οποία γίνεται αποδεκτή από εμάς με την αποστολή του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Η αποδοχή ολοκληρώνεται με την αποστολή του email "Επιβεβαίωση Παραγγελίας". Με αυτόν τον τρόπο γίνεστε συμβαλλόμενο μέρος σε μια σύμβαση με την εταιρεία MotoExpert.

Η εταιρεία MotoExpert διατηρεί την κυριότητα των προϊόντων μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους από τον πελάτη. Η MotoExpert διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει παραγγελίες για λόγους ασφαλείας.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι τιμές δίνονται σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και 13% στα κράνη, εκτός κι αν επισημαίνεται διαφορετικά. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το προϊόν, το ποσό και τον τόπο παράδοσης.

Η διαθεσιμότητα κάθε είδους που πωλείται μέσω του site μας αναφέρεται στη σελίδα κάθε προϊόντος. Υπάρχει όμως η πιθανότητα απόκλισης από το εμφανιζόμενο απόθεμα, καθώς ποσότητες δεσμευμένες σε άλλες παραγγελίες μπορεί να εμφανίζονται ως διαθέσιμες. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε μέσω email.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ

Αν υπάρχουν αποκλίσεις στην παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Εάν παραλάβατε λάθος είδη, ακολουθήστε τη διαδικασία επιστροφών και στείλτε την παραγγελία πίσω σε εμάς με δική μας χρέωση. Κάθε αντικατάσταση θα σας σταλεί χωρίς επιβάρυνση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Επιλογές Πληρωμής

Η εταιρεία μας προσφέρει διάφορες επιλογές πληρωμής για την ευκολία των πελατών μας, όπως αντικαταβολή, πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, και τραπεζική κατάθεση.

Πολιτική Περιορισμού Αντικαταβολής

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει επανειλημμένα προβεί σε παραγγελίες με αντικαταβολή τις οποίες δεν έχει παραλάβει, διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε την επιλογή πληρωμής του πελάτη αυτού, αποκλείοντας τη δυνατότητα αντικαταβολής. Η απόφαση αυτή βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια με σκοπό την προστασία της επιχείρησής μας από τις επιπρόσθετες χρεώσεις επιστροφής των μη παραληφθέντων προϊόντων.

Για τους πελάτες που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής θα είναι οι εξής:

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  • Τραπεζική κατάθεση

Σε περίπτωση περιορισμού της επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή, ο πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και με σαφήνεια για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η παρούσα πολιτική εφαρμόζεται με στόχο την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής μας και την αποφυγή επαναλαμβανόμενων εξόδων λόγω μη παραλαβής παραγγελιών. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να τηρεί τις αρχές της δικαιοσύνης και της διαφάνειας σε όλες τις συναλλαγές με τους πελάτες μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Κάθε σχόλιο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι ευπρόσδεκτο ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αυτό που κάνουμε. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα γρήγορα και σωστά. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είστε δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτησή μας, μπορείτε να στείλετε ένα email στο Τμήμα Marketing & Ηλεκτρονικού εμπορίου δηλώνοντας σαφώς ότι έχετε κάποιο παράπονο. Θα λάβετε απάντησή μας εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών, είτε δίνοντας λύση στο παράπονό σας είτε δηλώνοντας χρονοδιάγραμμα για την επίλυσή του.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του e-shop της εταιρείας MotoExpert, απευθυνθείτε στο info@motoexpert.gr.

0