Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


Muc Off καθαριστικό αλυσιδογράναζων Powersports Drive Train 500ml

  • 22,49€
  • 18,14€ + ΦΠΑ
Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή

Έχετε συσσωρευτεί λίγη βρωμιά, λάσπη ή λάδι στην αλυσίδα και τους τροχούς της μηχανής σας; Επιλέξτε το Powersports Drivetrain Cleaner! Αυτό το προϊόν θα καθαρίσει και τα πιο σκληρά υπολείμματα από όλες τις περιοχές του συστήματος μετάδοσης κίνησης, χάρη στη γρήγορη και αποτελεσματική βιοδιασπώμενη σύνθεσή του. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε την επόμενη φορά που θα οδηγήσετε έξω σε μια λασπώδη ή υγρή μέρα, καθώς σας έχουμε καλύψει.

Χαρακτηριστικά:

  • Καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε με την ειδική βούρτσα καθαρισμού αλυσίδας , ενώ προτείνεται η χρήση του πριν κάθε εφαρμογή ενός σπρέι λιπαντικού αλυσίδας για να διατηρείται η αλυσίδα και τα γρανάζια στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση.
  • Το Καθαριστικό Σπρέι Muc-Off Drivetrain Cleaner είναι ιδανικό για χρήση με συσκευές καθαρισμού αλυσίδων ενώ μπορεί να ψεκαστεί και απευθείας στους δακτυλίους της αλυσίδας, τις πίσω κασέτες ενός ποδηλάτου και τα γρανάζια για να καθαρίσετε ολόκληρο το σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσα σε δευτερόλεπτα.
  • Είναι επίσης πλήρως βιοδιασπώμενο και ασφαλές για μέταλλο, πλαστικό και καουτσούκ.
  • Καθαριστικό Σπρέι Muc-Off Powersports Drivetrain για ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, μέρος της σειράς καθαριστικών "Project Green" της Muc-Of καθώς αποτελείται από φυτικά συστατικά που μπορούν να διασπαστούν φυσικά μέσα σε 27 ημέρες.
Χαρακτηριστικά
ΚατηγορίαΚαθαριστικό μοτοσικλέτας, Καθαριστικό αλυσίδας
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
    Κακή           Καλή
Challenge
0