Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


Λάδι Ipone 15W/50 Katana Full Power 100% 4Lt

 • 67,00€
 • 54,03€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το online με έως 3 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με τη πιστωτική σας κάρτα! Αποκτήστε το online με έως 3 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με τη πιστωτική σας κάρτα!

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή

Λάδι τετράχρονου (4Τ) κινητήρα μοτοσυκλέτας του ενός λίτρου με βαθμό πυκνότητας (ιξώδες) 15W-50. Τα λιπαντικά των κινητήρων έχουν δυο βασικές λειτουργίες: Η πρώτη αφορά στη μείωση της τριβής ανάμεσα στα κινούμενα μέρη ενώ η δεύτερη στην απαγωγή της θερμότητας από τα τοιχώματα του κινητήρα. Τα νούμερα πυκνότητας φανερώνουν πόσο παχύρευστο είναι ένα λιπαντικό. Αποτυπώνεται με 2 αριθμούς: Ο πρώτος με το γράμμα «W», (Winter), αφορά το πώς ρέει το λάδι όταν είναι κρύο, ενώ ο δεύτερος το πώς ρέει το λάδι ζεστό σε συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα. Ο τρόπος επιλογής ενός λιπαντικού καθώς και το πότε αλλάζουμε το λιπαντικό στον κινητήρα, θα πρέπει να γίνεται με ευλάβεια και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως ορίζονται από τον κατασκευαστή στο εγχειρίδιο χρήσης (manual).
Συσκευασία 4 λίτρων


IPONE KATANA

Το FULL POWER KATANA είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σπορ οδήγησης στο δρόμο. Εγγυάται τη βέλτιστη λίπανση για την εκμετάλλευση της πλήρους απόδοσης του κινητήρα υψηλής ταχύτητας. Με σύνθεση με εστέρες και πρόσθετα υψηλής απόδοσης, οι στροφές είναι πιο γρήγορες και η προστασία του κινητήρα είναι εξασφαλισμένη.

Η καινοτομία Speed & Easy Shift μεταμορφώνει την οδηγική σας εμπειρία. Οι αλλαγές ταχυτήτων είναι πιο γρήγορες και ακριβείς, ο μηχανικός θόρυβος μειώνεται σημαντικά. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βάλεις το κιβώτιο ταχυτήτων στη νεκρά. Η συσκευασία με στόμιο εκχύσεως είναι πολύ βολικό για ακριβή δοσολογία, χωρίς να βάζεις στην άκρη!
Image Alt Text

 • Κορυφαίο 100% συνθετικό λιπαντικό, με εστέρες, κατάλληλο για όλες τις τετράχρονες sport μοτοσυκλέτες.
 • Χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα συνθετικών υδρογονανθράκων και ελαίων, μαζί με μοναδικά πρόσθετα ενάντια στη φθορά και ειδικά βελτιωτικά για αντοχή στη διάτμηση του ιξώδους. Εκπληρώνει απαιτήσεις, μηχανών και εφαρμογών, υψηλών επιδόσεων.
 • Ελαττώνει τη θερμοκρασία του κινητήρα ενώ παράλληλα αυξάνει την ισχύ.
 • Κατάλληλο για αερόψυκτους/υδρόψυκτους τετράχρονους κινητήρες και υγρούς συμπλέκτες.
 • Η καινοτομία «Ταχύτητα & Ευκολία» μεταμορφώνει την εμπειρία του αναβάτη, καθώς οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται πλέον γρήγορα και απαλά, προσφέροντας βελτιωμένη επιτάχυνση και καλύτερη ανταπόκριση της μηχανής.
 • Προδιαγραφές: API SΝ και JASO MA2.
 • Συσκευασία: 4LT.


Χαρακτηριστικά
ΚατηγορίαΛάδι μηχανής
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
    Κακή           Καλή
Challenge
0