Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


ΚΡΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ SHOEIX-SPR PRO mat black

Δωρεάν Αποστολή
Αρχική τιμή: 759,00€
 • 721,00€
 • 638,05€ + ΦΠΑ
Αποκτήστε το online με έως 16 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις των 45,06€ Αποκτήστε το online με έως 16 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις των 45,06€
 • 16 άτοκες δόσεις: 45,06€ / μήνα
 • 15 άτοκες δόσεις: 48,07€ / μήνα
 • 14 άτοκες δόσεις: 51,50€ / μήνα
 • 13 άτοκες δόσεις: 55,46€ / μήνα
 • 12 άτοκες δόσεις: 60,08€ / μήνα
 • 11 άτοκες δόσεις: 65,55€ / μήνα
 • 10 άτοκες δόσεις: 72,10€ / μήνα
 • 9 άτοκες δόσεις: 80,11€ / μήνα
 • 8 άτοκες δόσεις: 90,13€ / μήνα
 • 7 άτοκες δόσεις: 103,00€ / μήνα
 • 6 άτοκες δόσεις: 120,17€ / μήνα
 • 5 άτοκες δόσεις: 144,20€ / μήνα
 • 4 άτοκες δόσεις: 180,25€ / μήνα
 • 3 άτοκες δόσεις: 240,33€ / μήνα
 • 2 άτοκες δόσεις: 360,50€ / μήνα

Επιλογές

Οδηγός μεγεθών για Κράνη

Το νέο κράνος μοτοσικλέτας Shoei X-SPR Pro παρουσιάζει σχεδίαση και προηγμένα χαρακτηριστικά απόλυτα εστιασμένα στον ανταγωνισμό. Πιστοποιημένο στην πίστα από τον Marc Márquez, έχει σχεδιαστεί για να κερδίζει και είναι έτοιμο να φέρει ξανά την επανάσταση στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Η νέα σχεδίαση του πίσω σταθεροποιητή παρέχει σταθερή αεροδυναμική απόδοση ακόμη και σε ταχύτητες άνω των 350 km/h. Η καινοτομία πίσω από το νέο X-SPR Pro δεν περιορίζεται μόνο στην εξαιρετική αεροδυναμική του απόδοση. Οι διαστάσεις γύρω από την περιοχή των ματιών έχουν επανασχεδιαστεί παρέχοντας ένα πολύ ευρύτερο οπτικό πεδίο, διαθέτει βελτιωμένη εσωτερική επένδυση και πολύ πιο αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού. Απολαύστε την καθαρή απόδοση MotoGP στο δρόμο. Είναι αναγνωρισμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς αγώνων FIM (FRHPhe-01) και τους νέους κανονισμούς ECE 22.06. Loading video...


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το εξωτερικό κέλυφος (εξωτερική δομή) είναι κατασκευασμένο από AIM+ (Advanced Integrated Matrix): οι οργανικές ίνες και οι πολυσύνθετες ίνες σε πολλά στρώματα προσφέρουν ένα κέλυφος που απορροφά τις κρούσεις με βέλτιστη ακαμψία. Ξεχωρίζει γιατί προσφέρει μεγάλη προστασία και πολύ μικρό βάρος. Το νέο X-SPR Pro διαθέτει EPS διπλής πυκνότητας για απορρόφηση κραδασμών. Όταν συμβεί κρούση, απορροφάται προοδευτικά και αποτελεσματικά σε ισορροπία με την ακαμψία του κελύφους. Το EPS ενσωματώνει μια σειρά καναλιών που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς, βελτιώνοντας τον αερισμό του X-SPR Pro. Εκτός από τη βελτίωση της απορρόφησης κραδασμών και του αερισμού, η ακριβής τοποθέτηση του EPS έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό κράνους. Ζελατίνα CWR-F2R με σύστημα για Tear-Off. Προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο χάρη στο νέο του σχήμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν υιοθετούνται ακραίες γωνίες κλίσης κατά την οδήγηση. Διαθέτει νέο σύστημα κουμπώματος ζελατίνας. Η πιο προηγμένη στην αγορά αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock EVO περιλαμβάνεται. Σύστημα κλεισίματος με διπλή πόρπη (Double D) Σύστημα EQRS (Emergency Quick Release System), το οποίο διευκολύνει την αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος αφαιρώντας την πλαϊνή επένδυση.

SHOEI - X-SPR PRO mat black
SHOEI - X-SPR PRO mat black2

ΑΝΕΣΗ

4 μεγέθη εξωτερικού κελύφους για καλύτερη εφαρμογή σε κάθε μέγεθος (XS-S/ M/ L/ XL-XXL). Το X-SPR Pro είναι εξοπλισμένο με πλήρως αφαιρούμενη, πλενόμενη και αντικαταστάσιμη εσωτερική επένδυση από πολύ μαλακά υφάσματα με μεγάλη απορρόφηση υγρασίας και γρήγορο στέγνωμα. Η κεντρική επένδυση με ανεξάρτητες ζώνες ρύθμισης έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Το σύστημα αερισμού στα μάγουλα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Περισσότερες οπές αερισμού έχουν προστεθεί στην περιοχή των μάγουλων για καλύτερη απόδοση και αυξημένη ροή αέρα. Στην πλαϊνή επένδυση εξασφαλίζεται σταθερή εφαρμογή με τα μάγουλα χάρη στην τρισδιάστατη κατασκευή τους και στις πολλαπλές στρώσεις πολυουρεθάνης διαφορετικής σκληρότητας ανάλογα την περιοχή επαφής με το πρόσωπο του αναβάτη. Επιπλέον, το σύστημα ρύθμισης της γωνίας θέασης έχει διατηρηθεί και η περιοχή επαφής στα μάγουλα έχει αυξηθεί κατά 16,5%, δίνοντας στον αναβάτη πολύ πιο ασφαλή εφαρμογή σε ταχύτητες άνω των 350 χλμ./ώρα. Το νέο κράνος Shoei X-SPR Pro είναι στάνταρ εξοπλισμένο με εσωτερική επένδυση για τα αυτιά, επιφορτισμένη με την ελαχιστοποίηση των ελεύθερων χώρων μέσα στο κράνος και ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση του θορύβου του ανέμου. Μπορούν να αφαιρεθούν για την εγκατάσταση ενδοεπικοινωνίας.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Σύστημα αερισμού υψηλής απόδοσης που αποτελείται από 7 εισόδους αέρα με σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος και 6 εξόδους αέρα. Το σύστημα εξαερισμού του X-SPR Pro έχει τοποθετηθεί στρατηγικά σε βελτιστοποιημένα σημεία για χρήση σε υψηλές ταχύτητες. Το εσωτερικό του κράνους έχει περίπου διπλάσιες οπές αερισμού σε σύγκριση με το X-Spirit 3. Αυτή η βελτίωση στον αερισμό επιτρέπει στον αναβάτη να οδηγεί άνετα κάτω από ακραίες συνθήκες. Η επάνω εισαγωγή αέρα έχει τέσσερις οπές εισαγωγής που θα φροντίσουν για μια σταθερή εισροή αέρα, ειδικά στη σκυφτή θέση οδήγησης. Περισσότερες οπές εξαερισμού έχουν προστεθεί στην περιοχή των μάγουλων για καλύτερη απόδοση και αυξημένη ροή αέρα για να διατηρούν τα μάγουλα του αναβάτη δροσερά και να απομακρύνουν τον ιδρώτα πιο αποτελεσματικά. Στο προστατευτικό του πηγουνιού έχει συμπεριληφθεί μια εισαγωγή αέρα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν έξι έξοδοι αέρα, δύο σε κάθε μία από τις επάνω αριστερή και δεξιά έξοδο και δύο ακόμη κάτω από τον σταθεροποιητή αέρα. Ως αποτέλεσμα το X-SPR Pro προσφέρει πιο αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

SHOEI - X-SPR PRO mat black3
SHOEI - X-SPR PRO mat black4

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Οι διαφορετικές αεροδυναμικές βελτιώσεις και το σχήμα του κελύφους επιτρέπουν στον αναβάτη να συγκεντρωθεί στην οδήγηση ακόμα και σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Το X-SPR Pro έχει βελτιώσει την αεροδυναμική του απόδοση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό κατέστη δυνατό δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και κάνοντας πάνω από 150 αλλαγές στο σχήμα του. Η προηγμένη τεχνολογία της Shoei για τη χύτευση του κελύφους του κράνους κατέστησε δυνατή τη στένωση του κάτω μέρους, από την περιοχή του πηγουνιού προς τα πίσω. Επιπλέον, το σχήμα του πίσω σταθεροποιητή και των πίσω αεροτομών έχει εξελιχθεί, επιτυγχάνοντας έτσι ανώτερη απόδοση και κορυφαία αεροδυναμική. Ο νέος πίσω σταθεροποιητής αντλεί αέρα μέσω καναλιών που βρίσκονται πάνω αριστερά και δεξιά, κατευθύνοντας τον αέρα προς τα πίσω μέσω των πίσω αεροτομών, με αποτέλεσμα ένα πιο ισορροπημένο αεροδυναμικό σχήμα. Επιπλέον, αυτός ο τομέας ξεχωρίζει σχεδιαστικά, κάνοντας το κράνος ισορροπημένο ως προς το στυλ, την ασφάλεια και την αεροδυναμική. Σπόιλερ στο προστατευτικό του πηγουνιού που ελέγχει τη ροή του αέρα στο κάτω μέρος του κράνους.


 • Yλικό κελύφους ΑΙΜ + 6 στρώσεις Fiberglass και οργανικών ινών για ύψιστη ασφάλεια.
 • Πλήρως προσθαφαιρούμενη 3D υποαλλεργική επένδυση Sanitized®, ελεγχόμενης εφίδρωσης Coolmax®.
 • Εξωτερικό κέλυφος τεσσάρων μεγεθών για απόλυτη εφαρμογή και άνεση.
 • Επαναστατικό σύστημα αερισμού με 7 σημεία εισαγωγής αέρα και 6 σημεία εξαγωγής που επιτυγχάνουν μεγαλύτερο όγκο φρέσκου αέρα στο εσωτερικό με λιγότερο θόρυβο.
 • Αεροδυναμικό σχήμα και spoiler, εξελιγμένο σε σύραγγα αεροδυναμικής, για απόλυτη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και πιο ξεκούραστο ταξίδι.
 • Αντιχαρακτική ζελατίνα με αναμονή τοποθέτησης αντιθαμβωτικής μεμβράνης Pinlock® και τοποθέτησης Tear-Off.
 • Νέος μηχανισμός ζελατίνας με απόλυτο σφράγισμα για την εξάλειψη των θορύβων.
 • Σύστημα EQRS για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση μαξιλαριών σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Στο πακέτο περιλαμβάνεται υποσιάγωνο, επιρρίνιο, κουκούλα μεταφοράς και αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock® Evo.
 • Προδιαγραφές  ECE 2206, SNELL M2010, DOT, JIS, NBR, AS/NZS.
 • Βάρος 1450γρ +/- 50γρ
Χαρακτηριστικά
Κατηγορία κράνουςFULL FACE
Κατηγορία υλικού κατασκευής Fiber/Carbon
ΣχέδιοΜονόχρωμο
ΧρώμαΜαύρο
ΒαφήΜατ
ΚούμπωμαDouble-D Ring
Εσωτερική φιμέ ζελατίναΌχι
Περιλαμβάνει PinlockΝαι
Περιλαμβάνει 2η εξωτερική φιμέ ζελατίναΌχι
ΠιστοποίησηECE 22.06
Σχετικές κατηγορίες
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
    Κακή           Καλή
Challenge
0