Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ QUAD LOCK®Vibration Dampener αντικραδασμικό

Κωδικός: QLA-VDM
Αρχική τιμή: 17,99€
  • 17,29€
  • 13,94€ + ΦΠΑ
Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή

Το επίπεδο δόνησης από ορισμένες μοτοσυκλέτες μπορεί να επηρεάσει τη σταθεροποίηση εικόνας στα νέα smartphone. Ο αποσβεστήρας κραδασμών Quad Lock® διασφαλίζει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε με σιγουριά το smartphone σας σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα. Συμβατό με όλες τις βάσεις μοτοσικλετών Quad Lock® και τα αξεσουάρ μοτοσικλέτας Quad Lock®, το αντικραδασμικό Quad Lock® μειώνει πάνω από το 90% των κραδασμών υψηλής συχνότητας που παράγονται από μοτοσυκλέτες. Διαθέτοντας σύστημα ανάρτησης διπλού πλαισίου με μηχανικούς δακτυλίους σιλικόνης ακριβείας, ο αποσβεστήρας κραδασμών απορροφά τους κραδασμούς για να προστατεύσει την κάμερα του smartphone σας. Ο αποσβεστήρας κραδασμών Quad Lock® συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να ενσωματώσετε στην υπάρχουσα βάση μοτοσικλέτας Quad Lock® και μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά.


Loading video...


Image Alt Text

Συμβατό με όλες τις βάσεις μοτοσικλέτας Quad Lock®, την αδιάβροχη ασύρματη κεφαλή φόρτισης και φορτιστή USB μοτοσυκλέτας. Εύκολη ενσωμάτωση με βάσεις μοτοσικλέτας Quad Lock® για την ίδια ασφαλή τοποθέτηση του κινητού σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία. Προσθήκες απόσβεσης από σιλικόνη, κατασκευασμένα με ακριβεία.
Ύψος 23mm και Πλάτος 60,3mm

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Ο αποσβεστήρας κραδασμών προστατεύει την κάμερα του smartphone σας από κραδασμούς υψηλής συχνότητας. Οι αποσβεστήρες σιλικόνης είναι ειδικά ρυθμισμένοι για να μειώνουν τους κραδασμούς σε υψηλότερες συχνότητες (ζώνη κινδύνου δόνησης), γι' αυτό μπορεί να παρατηρήσετε περισσότερη κίνηση στις χαμηλότερες συχνότητες.

Image Alt Text

Loading video...

Αξιολογήσεις (1)
5.0 από 1 αξιολογήσεις!

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
    Κακή           Καλή
Challenge
0