Καινοτομία για
ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΝΕΣΗ

Το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της HJC έχει αναπτύξει 2 επαναστατικά χαρακτηριστικά που έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για βελτιωμένη οδηγική άνεση. Παρουσιάζουμε το COOLPATHTM για προηγμένη ψύξη αέρα και το SELFITTM για αυτόματη τοποθέτηση με αυτορύθμιση.

      

> ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SELFIT & COOLPATH

Εργαστήριο δοκιμών HJC με αεροδυναμική σήραγγα

Τα κράνη HJC ελέγχονται στο εργαστήριο καθώς και στην «πραγματική ζωή» για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η HJC είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες κρανών που διαθέτει το δικό της εργαστήριο αεροδυναμικής σήραγγας τελευταίας τεχνολογίας για να δοκιμάζει αεροδυναμική, εξαερισμό, θόρυβο και πολλά άλλα. Από την τεχνολογική εξέλιξη σε επίπεδο αγώνων μοτοσικλέτας έως τα κράνη ποδηλασίας δρόμου υψηλής ποιότητας, το εργαστήριο δοκιμών αεροδυναμικής σήραγγας HJC μετρά όλες τις σχετικές δυνάμεις σε ποικίλες συνθήκες οδήγησης για να βελτιώσει την απόδοση των κρανών.

Προηγμένο σύστημα αερισμού

Προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος αερισμός, μια τεχνική προσαρμογή της αρχής του Bernoulli εφαρμόζεται στα αεροδυναμικά βελτιωμένα μοντέλα της HJC. Κατά την κίνηση, ο ρυθμός της επιφανειακής ροής γενικά αυξάνεται καθώς προχωρά προς το πίσω μέρος του κράνους. Μέσω των διαφορών πίεσης, ο ψυχρός αέρας από την μετωπική εισαγωγή εξάγεται μέσω του πίσω αεραγωγού για εσωτερική απαγωγή θερμότητας, παρέχοντας στον ποδηλάτη βέλτιστο αερισμό κατά την οδήγηση.

Αεροδυναμική σχεδίαση

Προερχόμενοι από την εμπειρία σχεδιασμού κράνους αγώνων MotoGP, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της HJC έχουν γίνει ειδικοί στην αεροδυναμική και στα αεριζόμενα κράνη. Τα «aero» κράνη, όπως υπονοεί η λέξη, είναι πιο αεροδυναμικά από το συμβατικό κράνος, αλλά με μειωμένη απόδοση αερισμού. Με τα Κράνη HJC, αυτός ο συμβιβασμός μειώνεται πολύ. Η HJC προσφέρει ίσως το καλύτερο αεριζόμενο και αεροδυναμικό κράνος στην αγορά.

internal view showing the reinforcement structure in the helmet

Δομή Εσωτερικής Ενίσχυσης

Τα κράνη HJC είναι ενισχυμένα με εσωτερικό πλαίσιο ενσωματωμένο στο EPS. Ο σπονδυλωτός σκελετός όχι μόνο συγκρατεί το κράνος σε ένα κομμάτι, αλλά το κάνει πιο δυνατό και πιο ανθεκτικό για να προστατεύει το κεφάλι σας σε περίπτωση πρόσκρουσης.

below view illustrating the air channel

Προηγμένο σύστημα καναλιών αέρα

Μια ορισμένη ποσότητα αέρα διέρχεται από την μπροστινή θύρα εισαγωγής αέρα, στη συνέχεια κυκλοφορεί μέσα στο κράνος και τελικά εξέρχεται από τη θύρα εξαγωγής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη εσωτερική ροή αέρα για την ψύξη του κεφαλιού και την εκκένωση της θερμότητας.

enlarged view of the in mold construction of the helmet

Διαμόρφωση σε καλούπι

Η μέθοδος κατασκευής στο καλούπι συνίσταται στη συγκόλληση του στρώματος EPS μαζί με το εξωτερικό πολυανθρακικό κέλυφος για μεγαλύτερη δομική αντοχή. Αυτό βελτιώνει την προστασία του αναβάτη παρέχοντας μια συμπαγή ενίσχυση και δίνει στο προϊόν τέλειο φινίρισμα.

scheme for innovation

X-static / Ύφασμα Polygiene

Κατασκευασμένο από ειδικά σωματίδια Polygiene Silver Salt με αντιμικροβιακές ιδιότητες που εξαλείφουν τα βακτήρια χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία. Αυτά τα φυσικά στοιχεία ενσωματώνονται στο ύφασμα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια απόδοσης.