Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Τελευταία Νέα

 


Dainese Smart Jacket με αερόσακο

Το Smart Jacket προσφέρει την προστασία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στο MotoGP®, σε ένα εξαιρετικά ευέλικτο γιλέκο. Μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από οποιοδήποτε σακάκι ή ρούχο, δεν απαιτεί καμία σύνδεση με την μοτοσικλέτα, είναι αεριζόμενο και μπορεί εύκολα να διπλωθεί. Το Smart Jacket ενσωματώνει την τελευταία γενιά τεχνολογίας D-Air®, που παράγεται και αναπτύσσεται για 25 χρόνια στο MotoGP. Η μονάδα ελέγχου του Smart Jacket είναι ο εγκέφαλος που ανιχνεύει και αναλύει τα πάντα που συμβαίνουν γύρω από τον αναβάτη. Με τους 7 αισθητήρες, παρακολουθεί και επεξεργάζεται δεδομένα 1000 φορές ανά δευτερόλεπτο.
Ποδηλατικά κράνη

HJC - Πρώτη παρουσίαση των νέων ποδηλατικών κρανών μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Καθημερινά, ειδικευμένοι μηχανικοί της HJC εφαρμόζουν διάφορες βελτιωμένες δοκιμές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών. Προκειμένου να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, διάφορα στάδια αεροδυναμικών τεστ εκτελούνται στο εργαστήριο δοκιμών της αεροδυναμικής σήραγγας παράλληλα με τις καταστάσεις δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες. Η άνεση και η εφαρμογή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κρανών της HJC.  


TRAVEL STORIES

The Longest Journey

Η Danell Lynn κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ταξίδι με μοτοσικλέτα σε μία χώρα. Ιδού η ιστορία της…

 


Σημαντική ενημέρωση σχετικά με τις αποστολές

15/12/20

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί μεγάλες καθυστερήσεις παράδοσης δεμάτων από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών όλων των εταιριών.

0