Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Τελευταία Νέα

 


Πακέτα Προσφοράς

Αγοράστε μαζί και κερδίστε!

Συνδυαστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα σας δίνουν την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον προϊόντα στο καλάθι ακόμη και με 1 ευρώ.


Dainese Smart Jacket με αερόσακο

Προστασία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στο MotoGP®.

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο γιλέκο που μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από οποιοδήποτε σακάκι ή ρούχο. Δεν απαιτεί καμία σύνδεση με την μοτοσικλέτα, είναι αεριζόμενο και μπορεί εύκολα να διπλωθεί. Το Smart Jacket ενσωματώνει την τελευταία γενιά τεχνολογίας D-Air®, που παράγεται και αναπτύσσεται για 25 χρόνια στο MotoGP. Η μονάδα ελέγχου του Smart Jacket είναι ο εγκέφαλος που ανιχνεύει και αναλύει τα πάντα που συμβαίνουν γύρω από τον αναβάτη. Με τους 7 αισθητήρες, παρακολουθεί και επεξεργάζεται δεδομένα 1000 φορές ανά δευτερόλεπτο.


Ποδηλατικά κράνη

HJC - Πρώτη παρουσίαση των νέων ποδηλατικών κρανών μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Καθημερινά, ειδικευμένοι μηχανικοί της HJC εφαρμόζουν διάφορες βελτιωμένες δοκιμές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών. Προκειμένου να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, διάφορα στάδια αεροδυναμικών τεστ εκτελούνται στο εργαστήριο δοκιμών της αεροδυναμικής σήραγγας παράλληλα με τις καταστάσεις δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες. Η άνεση και η εφαρμογή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κρανών της HJC.  


Μικρές Ιστορίες

The Longest Journey.

Η Danell Lynn κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ταξίδι με μοτοσικλέτα σε μία χώρα. Ξεκίνησε το 2014 και ένα χρόνο αργότερα κατέγραψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το «Μεγαλύτερο ταξίδι με μοτοσικλέτα σε μια χώρα».

0