Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση


ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ DAINESESplugen 3L D-Dry® iron gate/black

Δωρεάν Αποστολή
Αρχική τιμή: 549,95€
 • 522,00€
 • 420,97€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το online με έως 14 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με τη πιστωτική σας κάρτα! Αποκτήστε το online με έως 14 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με τη πιστωτική σας κάρτα!


Επιλογές
Αγοράστε μαζί και κερδίστε!
SUPER COMBO ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ DAINESE
ΚΩΔ. 1654643.44B
522,00€
Μέγεθος :
ΚΩΔ. 1674593.64H
427,00€
Μέγεθος :
Τιμή και για τα 2:
949,00€ 835,12€
Κερδίζετε 113,88€

Το SPLUGEN 3L D-DRY® JACKET είναι το μπουφάν μοτοσικλέτας Dainese που έχει σχεδιαστεί για μακρινά ταξίδια και ταξίδια εκτός δρόμου. Η μέγιστη λειτουργικότητα και ευελιξία για κάθε διαδρομή και κλίμα δίνεται από τα τρία στρώματα από τα οποία αποτελείται. Το Splugen 3L D-Dry® δημιουργήθηκε για να εγγυάται άνεση και ασφάλεια σε όλες τις εποχές. Η αφαιρούμενη αδιάβροχη επένδυση από ύφασμα D-Dry® και το θερμικό στρώμα προστατεύουν από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ ο εξαερισμός, ο οποίος ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας το σύστημα εξαερισμού Uno Touch™, το κάνει κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ζεστές μέρες. Οι 6 μεγάλες εξωτερικές τσέπες, 4 μπροστά και 2 στο πίσω μέρος, σας δίνουν όλο τον χώρο που χρειάζεστε για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα ταξίδι σε οποιοδήποτε έδαφος. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη από τα προστατευτικά Pro-Armor επιπέδου 2, τύπου Β σε αγκώνες και ώμους, για μέγιστη προστασία, αερισμό και περιοχή κάλυψης. Η τεχνολογία Dainese Magic Connection™ διαθέτει ένα μαγνητικό σύστημα που επιτρέπει στα συμβατά γάντια Dainese να στερεώνονται άνετα στο σακάκι, ώστε να είναι πάντα στο χέρι και να μην χάνονται κατά τον ανεφοδιασμό με καύσιμο ή κατά τη διάρκεια σύντομων στάσεων.ριστά, προστατεύουν από τις ψυχρότερες θερμοκρασίες, ενώ τα μεγάλα ανοίγματα αερισμού στους βραχίονες και το στήθος το καθιστούν κατάλληλο ακόμα και για πιο ζεστά κλίματα. Οι 4 μεγάλες εξωτερικές τσέπες - 3 μπροστά και 1 cargo με διχτυωτή κατασκευή και εύκολη πρόσβαση ακόμα και με το ένα χέρι - προσφέρουν πολύ χώρο για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ταξίδι. Το Ladakh 3L D-Dry® διαθέτει την ενσωματωμένη τεχνολογία Dainese Magic Connection™, ένα μαγνητικό σύστημα που επιτρέπει στα συμβατά γάντια Dainese να στερεώνονται άνετα στο μπουφάν, ώστε να είναι πάντα προσβάσιμα και να μην χάνονται κατά τον ανεφοδιασμό με καύσιμα ή σε σύντομη στάση. Η μέγιστη ασφάλεια εξασφαλίζεται από τα προστατευτικά Pro-Armor Level 2 στους ώμους και τους αγκώνες. Επιπλέον διαθέτει αναμονή για προστατευτικό πλάτης και προστατευτικά στήθους.


ΜΕΜΒΡΑΝΗ D-DRY®

Το D-Dry® είναι μια τεχνολογία που παρέχει βέλτιστη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα. Η αυξημένη αναπνοή του εξασφαλίζει την εξάτμιση της εφίδρωσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα ένθετα 3D υψηλής αντοχής εξασφαλίζουν ανώτερη αντοχή στην τριβή στις περισσότερες εκτεθειμένες περιοχές, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ ευέλικτη κατασκευή.

Image Alt Text

PRO-ARMOR

Το Pro-Armor είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Dainese που επιτρέπει στο προστατευτικό να επιτυγχάνει ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο προστασίας και εξαιρετική ευελιξία, αναπαράγοντας την εμβιομηχανική του σώματος διατηρώντας εξαιρετική κινητικότητα και κάλυψη. Το Pro-Armor χρησιμοποιεί μια καινοτόμο σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από φράκταλ, ένα μοτίβο που βρίσκεται στη φύση όπου επαναλαμβάνεται σε διαφορετικές κλίμακες.

Loading video...

Image Alt Text

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η θερμική επένδυση εξασφαλίζει υψηλή θερμομόνωση, διατηρώντας μια σταθερή εσωτερική θερμοκρασία. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και τα υλικά κύρους που χρησιμοποιούνται επιτρέπουν τη μείωση του βάρους και του πάχους των επενδύσεων Dainese χωρίς να αλλοιώνονται οι θερμικές τους ικανότητες και η άνεση οδήγησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3L

Η κατασκευή 3 στρωμάτων κάνει το ρούχο εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο, όλες τις εποχές. Τόσο η αφαιρούμενη αδιάβροχη επένδυση όσο και το θερμικό στρώμα προστατεύουν τον αναβάτη από ψυχρότερες θερμοκρασίες, ενώ τα μεγάλα ανοίγματα αερισμού το καθιστούν κατάλληλο ακόμα και για πιο ζεστά κλίματα.

Image Alt Text
Image Alt Text

ONE HAND TECHNOLOGY

 Το one-hand σύστημα διευκολύνει το άνοιγμα των πίσω φερμουάρ αερισμού, μόνο με το ένα χέρι, επιτρέποντας την αύξηση της ροής του αέρα στο σώμα όταν χρειάζεται. Το μπουφάν έχει σχεδιαστεί με μια απλή αρχή: όλες οι ρυθμίσεις, οι αεραγωγοί και τα φερμουάρ προορίζονται να λειτουργούν πλήρως με το ένα μόνο χέρι ακόμα και όταν φοράτε γάντια.

DAINESE MAGIC CONNECTION®

Η τεχνολογία Dainese Magic Connection® είναι ένα μαγνητικό σύστημα που επιτρέπει στα συμβατά γάντια Dainese να στερεώνονται άνετα στο σακάκι. Με αυτόν τον τρόπο τα γάντια είναι πάντα προσβάσιμα και δεν χάνονται κατά τον ανεφοδιασμό με καύσιμα ή κατά τη διάρκεια σύντομων στάσεων.

Image Alt Text
Image Alt Text

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος είναι διαθέσιμος χάρη στις μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες. Εύκολα προσβάσιμες ακόμη και με το ένα χέρι και προσφέρουν πολύ χώρο για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ταξίδι, έχοντας πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Loading video...


   • 100% αδιάβροχο με αναπνέουσα αφαιρούμενη μεμβράνη D-Dry® 20.000mm.
   • Κατασκευασμένο από 600D Polyester Oxford για εξαιρετική αντοχή στο σκίσιμο και την τριβή.
   • Προσθαφαιρούμενη 130g thermal επένδυση που μπορεί να φορεθεί και μόνη της.
   • Σύστημα αερισμού με μεγάλα ανοίγματα στο στήθος και στην πλάτη.
   • Επιπλέον ρυθμιζόμενος αεραγωγός στο πίσω κομμάτι του σβέρκου.
   • Προστατευτικά Pro-Armor EN 1621.1 Level 2 σε ώμους και αγκώνες.
   • Επιπλέον εξωτερικά ένθετα από ανθεκτικό ελαστικό ύφασμα.
   • Υποδοχή για προστατευτικό πλάτης.
   • Υποδοχή για προστατευτικό στήθους.
   • Κεντρικό κλείσιμο με διπλό φερμουάρ.
   • Ρυθμίσεις σύσφιξης στους καρπούς, στην μέση και στα μπράτσα.
   • Αναμονή για σύνδεση με παντελόνι ή ζώνη προέκτασης Zip Belt.
   • 2 εξωτερικές τσέπες και 2 εσωτερικές.
   • Επιπλέον Cargo τσέπες μεγάλης χωρητικότητας στο πίσω μέρος.
   • Magic Connection™ System.
   • Ανακλαστικά σημεία. 
   • Πιστοποίηση ασφαλείας EN 17092. 
   • Επίσημη Εγγύηση DAINESE s.p.a
     Χαρακτηριστικά
     Στυλ ΟδήγησηςTrail / Adventure, Τουρισμού
     ΧρώμαΓκρι
     Αξιολογήσεις (0)

     Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν

     Σημείωση: Η HTML αγνοείται!
         Κακή           Καλή
     Challenge
     0