Αναζήτηση

MotoExpert
MotoExpert
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Εγγύηση DAINESE

Το MOTO EXPERT σε συνεργασία με την DAINESE s.p.a. εγγυάται ενάντια σε ατέλειες κατασκευής και ελαττωματικά υλικά που αφορούν όλα τα προϊόντα Dainese. H εγγύηση ισχύει για:

  • 3 έτη για τα προστατευτικά.
  • 2 έτη στην μεμβράνη αδιαβροχοποίησης D-DRY και GORE-TEX.
  • 2 έτη για ραφές, κουμπιά, φερμουάρ κτλ.

Καλύπτει κάθε είδους κατασκευαστικό λάθος ή ελαττωματικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του προϊόντος. Οποιαδήποτε αποτυχία του προϊόντος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του χρήστη ή τις υποκειμενικές εκτιμήσεις περί άνεσης και αντοχής, δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν ελάττωμα για τους σκοπούς της παρούσας εγγύησης.

Η εγγύηση δεν καλύπτει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες βλάβες που προκύπτουν από ακατάλληλη χρήση, ζημιά, παραποίηση, αλλοιώσεις που οφείλονται σε πτώσεις / ατυχήματα.

Για τον έλεγχο των παραπάνω περιπτώσεων και την παρέμβαση της εγγύησης, ο πελάτης πρέπει να προσκομίσει την απόδειξη αγοράς μαζί με το προϊόν σε κατάσταση ικανή να ελεγχθεί (καθαρό).

Το προϊόν θα σταλεί στο εργοστάσιο της DAINESE για έλεγχο από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας και η εγγύηση θα ισχύσει αν και εφόσων αναγνωριστεί ως ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση θα επισκευασθεί αν είναι εφικτό. Εάν η επισκευή είναι αδύνατη ή μη συμφέρουσα θα αντικατασταθεί με καινούργιο προϊον ή άλλο προϊον ίσης αξίας.

Ορισμένα προϊόντα που έχουν αλλοιωθεί λόγο της υπερβολικής χρήσης μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά στην εγγύηση αν και είναι μέσα στο χρονικό διάστημα των 2 χρόνων. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει η γνώμη των τεχνικών της DAINESE.

Η διαδικασία αποστολής, ελέγχου και επιστροφής των προϊόντων, απαιτεί ένα μικρό χρονικό διάστημα αναμονής.

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής για προβληματικά προϊόντα, καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την DAINESE s.p.a.

Σε αντίθετη περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Το MOTO EXPERT δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς τον έλεγχο, το χρονικό διάστημα αναμονής και το τελικό πόρισμα για την παρέμβαση της εγγύησης ή όχι.

0